Založ si blog

Nešťastie druhých – najlepšia zárobková činnosť !

A je to tu !

„Anjel“ sa vracia! A mám pocit,že v poslednej dobe je na Slovensku nejak veľa „anjelov“.

Buď sme zabudli čo pomenovanie anjel znázorňuje,alebo medzičasom sa význam slova zmenil,lebo anjelmi nazývame ľudí,ktorí si postavili kariéru na nešťastí druhých,zarábajú na tragédiach,ktoré niektoré rodiny postihli.

Krásnou ukážkou je relácia Modré z neba,relácia,ktorá je marketingový produkt televízie,ktorý funguje na utrpení ľudí. A táto relácia sa vracia ! 

Vracajú sa otázky: „Ako ti bolo,keď ti zomrel otecko? Bolo ti veľmi smutno? Ako veľmi smutno Ti bolo?“ (otázky na malé dieťa) No koho toto nerozplače? Mňa určite áno! Ale od hnevu,ako niekto môže takto psychicky ničiť dieťa a ako môže takto citovo vydierať diváka a ešte s pocitom aký skvelý skutok robí,keď sa venuje charite. 

Nemala by byť charita nezištný čin? Či ako aj slovo anjel,tak aj slovo charita zmenilo význam?

Celá táto hra na charitu je čistý hyenizmus,ktorý je samozrejme skvele platený!

Ale musí sa im nechať jedna vec- vedia ako na diváka. Stačí ukázať postihnuté dieťa a sledovanosť stúpa. Stačí ukázať rodinu,ktorá prišla o hlavu rodiny,alebo o srdce (matku) rodiny,najlepšie na nejakú zákernú chorobu alebo tragicky a sledovanosť je ešte vyššia.

Vilo sa zahrá na anjela,daruje zájazd ( najlepšie do Ríma alebo Svatej Zeme) a stáva sa z neho okrem iného aj Matka Tereza.

Samozrejme v jednej časti nesmie chýbať aspoň jedna „celebrita“,reklama na cestovku,hotel,ktorý ponúkol žene s piatimi deťmi pobyt,elektro obchod,ktorý otcovi,ktorý ostal sám s postihnutým synom,chladničku. Samozrejme,že všetci to spravili nezištne,zo srdca a na reklamu ani len nepomysleli,lebo však pomáhať si musíme,nech je svet krajší!

.

.

.

Uznávam charitu,ale keď sa robí nezištne,bez potreby ukazovať aký dobrý človek som,keď pomáham a robiť si tým reklamu. Uznávam takú charitu,na ktorej sa nezarába. Súcitim s každým človekom,ktorý sa dostal do zlej životnej situácie.

A preto relácia typu Modré z neba je len citové vydieranie diváka,hyenizmus,na ktorý musíš mať silný žalúdok… aby si si vybudoval kariéru na utrpení druhého človeka, na ponižovaní ľudí! 

 

Predávať kokaín alebo obchodovať s „bielym mäsom“ ?

20.03.2014

Už dlho sa neviem rozhodnúť medzi tými dvoma možnosťami. Mám si hodiť mincou alebo mám ísť za nejakým odborníkom? Alebo predávať kokaín „bielemu mäsu“ a potom následne s ním obchodovať? Ťažké rozhodnutie… Viem,že je to riskantná oblasť podnikania a dosť nemorálna ale nadštandartne platená. Ale určite sa moje podnikanie nedotkne neplnoletých ( veď [...]

Hypotéka na dieťa

20.03.2014

Keď nie hypotéka,tak aspoň väčší úver by trebalo,ak si chcete založiť rodinu. A to ešte nehovorím o bývaní. V dnešnej dobe je mať dieťa luxus,ktorý si málokto môže dovoliť (teda ak nerodíte deti ako na bežiacom páse kvôli rodinným prídavkom,ktoré sú aj tak nepochopiteľne nízke,ale pri počte 10 detí na chlieb z prídavkov určite budete mať.) V mojom okolí sa [...]

Kniha? Veď všetko nájdeš na internete !

19.03.2014

Mám 25 rokov a neprejde deň,aby som nestrávila aspoň pár minút čítaním nejakej knihy,je úplne jedno akej. Knihu nosím v kabelke,knihy mám v posteli – moja posteľ vyzerá ako novodobý zber papiera (áno, v dnešnej dobe sa nevyhadzujú staré noviny ale knihy),v obchodnom centre nikdy nevynechám návštevu kníhkupectva,najkrajší darček je pre mňa kniha. Kniha je pre [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 12:59

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

shupeyova

Málokto je schopný nevzrušene a nahlas prejaviť názor, ktorý je v protiklade s predsudkami ostatných: väčšina ľudí sa k takémuto názoru ani nedopracuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 11758x
Priemerná čítanosť článkov: 2352x

Autor blogu

Kategórie

Archív